jupiter.al

NE JEMI NË SHËRBIMIN TUAJ

zanatciu.al

HIDRAULIK NË TIRANË

Hidraulik ne Tirane
Olsi

Informacione personale

Une jam Olsi dhe jam hidraulik prej më shumë se 7 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me çdo problem lidhur me zanatin tim. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Olsin

shkelqimi.hidraulik.zanatciu.al
Shkëlqimi

Informacione personale

Une jam Shkëlqimi dhe jam hidraulik prej më shumë se 6 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me problemet e tualetit, depozitave dhe tubave. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Shkëlqimin

ELEKTRIÇIST NË TIRANË

Ibrahimi.Elektricist.Zanatciu.al
Ibrahimi

Informacione personale

Une jam Ibrahimi dhe jam elektriçist prej më shumë se 9 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me problemet elektrike në shtëpinë tuaj. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Ibrahimin

BOJAXHI NË TIRANË

Taulanti

Informacione personale

Une jam Taulanti dhe jam bojaxhi prej më shumë se 6 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me lyerjen e mureve, suvatimet etj. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Taulantin

Mikeli.Bojaxhi.Zanatciu.al
Mikel

Informacione personale

Une jam Mikeli dhe jam bojaxhi prej më shumë se 8 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me çdo problem lidhur me muret. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Mikelin

MOBILIER NË TIRANË

Bernard.Mobilier.Zanatciu.al
Bernard

Informacione personale

Une jam Bernardi dhe jam mobilier dhe marangoz prej më shumë se 10 vitesh. Mund t’iu ndihmoj me çdo problem lidhur me mobiliet e tryezat. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Bernardi

PASTRUESE SHTËPIE

Marjeta.Pastruese.Zanatciu.al
Marjeta

Informacione personale

Une jam Marjeta dhe do ju pastroj dhe laj shtepine per 3h. Për çdo problem në shtëpi për larje jam e gatshme të punoj. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Marjeten

DADO PËR FËMIJË

Paola.Dado.Zanatciu.al
Paola

Informacione personale

Une jam Paola dhe do përkujdesem për rritjen e fëmijës suaj. Kam punuar edhe në Itali për 5 vite. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Paolan

KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR

Gerta.Kujdestare.Zanatciu.al
Gerta

Informacione personale

Une jam Gerta dhe do përkujdesem për të moshuarit tuaj. Kam punuar për 10 vjet dhe jam e gatshme të qëndroj gjithë ditën tek i/ e moshuara. Për më shumë më kontaktoni

Kontakto Gertan

QËLLIMI YNË​

Ne kemi për qëllim t’iu ofrojmë zgjidhjen për çdo problematikë që mund të hasni në shtëpi. Kemi një staf profesionist të cilët mbulojnë zanate të ndryshme që nga e kemi për qëllim t’iu ofrojmë zgjidhjen për çdo problematikë që mund të hasni në shtëpi. Kemi një staf profesionist të cilët mbulojnë zanate të ndryshme që nga e kemi për qëllim t’iu ofrojmë zgjidhjen për çdo problematikë që mund të hasni në shtëpi. Kemi një staf profesionist të cilët mbulojnë zanate të ndryshme që nga 

KENI NJE ANKESË?

Jeni të lutur të plotësoni modulin përkrah jush me të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë do ju pergjigjet brenda pak orëve

Ju falenderojmë për besimin që na ofroni!